Många nya aktiviteter kan ge friskvårdsbidrag

Arbetsgivaren kan fortsatt ge sina anställda möjlighet till friskvård och motion. Personalvårdsförmåner är skattefria för den anställda, vilket innebär att arbetsgivaren inte ska göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter på förmånen.

Listan över aktiviteter som kan bekostas med friskvårdsbidrag har utökats rejält (bl.a. startavgiften till motionslopp). I länken nedan finner du vilka motions- och friskvårdsaktiviteter som arbetsgivaren via friskvårdsbidrag kan erbjuda skattefritt, så länge aktiviteterna är av mindre värde.

De friskvårdsaktiviteter som mitt företag erbjuder och som täcks av friskvårdsbidraget är motionsrådgivning, kostrådgivning, avspänning & stresshantering. Bidraget infattar även kurser avseende avspänning- och stresshantering, kost- och motionsrådgivning för hela personalen, med inslag av individuell rådgivning

Välkommen att boka kurser eller individuella tider via min hemsida: www.livstilsvagledning.se

Gällande rådande pandemi går det även bra att genomföra kurser och möten online. I övrigt följer jag folkhälsomyndighetens rekommendationer (social distansering, noggrann handhygien samt avbokade möten vid minsta symptom).

Vi ses på Luntmakargatan 52 i Stockholm, Kroksjövägen 8 på Värmdö, på ert företag eller online!

Väl mött!

Se hela listan: https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard/friskvardsaktiviteterao.4.15532c7b1442f256baee714.html